Новий інтер'єр Renault Kardian представлено напередодні презентації автомобіля

презентація відбудеться 25 жовтня

Renault ділиться фотографією Kardian

Ви можете побачити електронний перемикач передач, восьмидюймовий мультимедійний екран і смуга зовнішнього освітлення, що проходить уздовж дверної панелі.

Цей майбутній міський кросовер, який вперше буде продаватися в Латинській Америці, буде представлений в Ріо-де-Жанейро 25 жовтня, о 10 ранку за місцевим часом, і під час цієї події Renault представить свій міжнародний план розвитку бренду Renault до 2027 року, а також новий концепт-кар за участю Фабріса Камболіва, генерального директора бренду. (15:00 за центральноєвропейським часом - трансляція заходу)

alt
Технології зсередині та ззовні

Компанія Renault випустила черговий тизер абсолютно нового Kardian, міського позашляховика, що знаменує собою початок виходу нового продукту за межі Європи.

Фотографія, зроблена всередині автомобіля, демонструє салон з чітким акцентом на якості та технологіях, про що свідчить наявність восьмидюймового мультимедійного екрану.

Також видно високу консоль, кермо з логотипом Nouvel'R, а також смугу зовнішнього освітлення, що проходить уздовж однієї з панелей передніх дверей для підвищення комфорту водія та пасажирів. Система MULTI-SENSE дозволяє водієві обирати між різними варіантами освітлення та режимами водіння відповідно до свого настрою.

Ще однією технологічною перевагою є те, що новий Renault Kardian оснащений "електронним перемикачем передач", який дозволяє перемикати передачі простим натисканням.

Під час презентації нового Kardian у світі Renault представить свій міжнародний план розвитку до 2027 року, а також новий концепт-кар на прес-конференції в Ріо-де-Жанейро, Бразилія, яка відбудеться 25 жовтня 2023 року.

Про Renault
Renault, історичний бренд мобільності та піонер електромобілів у Європі, завжди розробляв інноваційні транспортні засоби. Зі стратегічним планом "Відродження" Renault розпочала амбітну трансформацію, спрямовану на створення доданої вартості, рухаючись до більш конкурентоспроможного, збалансованого та електрифікованого модельного ряду. Її мета - втілити сучасність та інновації в технологіях, енергетиці та послугах мобільності в автомобільній промисловості та за її межами.